Marko i Mihailo
Foto: Alo/Foto: Alo/ilustracija

Rođeni brat učesnika rijalitija ''Elita'' Marka Janjuševića Janjuša, Mihailo Janjušević oduzeo je sebi život vešanjem, a u sredu je ispraćen na večni počinak u rodnom Prijepolju.

Janjuš se oglašavao potresnim porukama na društvenim mrežama povodom bolnog gubitka, a sada je podelio nikad dirljiviji prizor.

Naime, Janjuše je na storiju na Instagramu podelio fotografiju tri dečaka koji se grle, aludirajući na sebe i braću Borisa i Mihaila, a odmah iznad fotografiju momka koji odlazi u nepoznato s koferima u rukama, aludirajući na Mihaila.

Podsetimo, Janjušev mlađi brat bavio se modelingom i bio je strastveni zaljubljenik u teretanu, a kako se ranije pisalo, on sa Markom godinama nije bio u najboljim odnosima, kao ni sa drugim bratom Borisom.

Mihailo je živeo potpuno drugačije od svoja dva starija brata Marka i Borisa, a samo jednom je progovorio o Janjušu i njegovom učešću u rijalitiju.

- Marko je stariji od mene 10 godina, ima svoj život, ja imam svoj život, znam da je tamo par godina i nikako ne stižemo da se vidimo i čujemo, ali nismo u svađi, mada nismo u nekim bliskim odnosima. Ne mogu da lažem, imamo i dosta drugačiji pogled na svet. Ne želim da neke njegove izjave i dela s ljudima tamo utiču na mene, jer živimo dva različita života - rekao je tada Janjušev brat.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading