Anđelo i Anita
Foto: Alo/PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Verni fanovi rijalitija i Elite smatraju da je odnos Anđela i Anite namešten i da je Ranković ušao sa ciljem da odvoji Anitu od njene još uvek zakonite supruge, Jovane Tomić Matore.

Njihov odnos je od samog starta turbulentan, dosta se raspravljaju, a sada se pojavila i njihova fotografija sa žurke koju svi komentarišu.

Naime, oni su mislili da ih kamera ne snima, te su se ponašali kao da nisu u vezi, što su verni fanovi rijalitija odmah zapazili i krenuli su da donose zaključke.

Podsetimo, učesnica Elite Jovana Tomić Matora obeležavala je slavu, na kojoj se nije pojavila njena još uvek zakonita supruga Anita Stanojlović, kao ni Anđelo Ranković.

Anita je u jednom trenutku otišla do hotela, kako bi proverila šta radi Matora. Anđelo Ranković je otišao u izolaciju, pa zadremao, a Anita je iskoristila priliku da se iskrade i poseti hotel, gde trenutno boravi Marko Đedović, upravo sa Matorom.

Anita je polako šetala do hotela, pa pogledala kroz prozor i razočarala se, jer je shvatila da Matora i dalje uživa u Dubiozi sa prijateljima.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading