Elita
Foto: Printscreen/Printscreen

Marko Janjušević Janjuš sinoć se vratio u Elitu nakon što je neko vreme bio odsutan budući da je izgubio brata.

Bivši košarkaš rekao je cimerima za tragediju koja je zadesila njegovu porordicu, a zbog njegovih reči nastao je muk u Beloj kući. 

Zadrugari su bili šokirani kada im je ispričao šta se dogodilo, a mnogi zbog ove tragedije nisu mogli da zaustave suze.

Uroš Stanić i Miljana Kulić osamili su se u pušionici gde su sve vreme plakali i jecali zbog tragedije koja je zadesila Janjuševu porodicu. 

Maja Marinković i Aneli Ahmić, Janjuševe rijaliti partnerke, osamile su se u spavaćoj sobi, te nisu ustajale iz kreveta. 

Podsetimo, Marko Janjušević Janjuš sinoć se vratio u Elitu nakon što je istu napustio pre tri nedelje kada je saznao za porodičnu tragediju. 

Nakon što je Janjuš zakoračio u belu kuću u Šimanovcima, usledio je ogroman aplauz, a obzirom da je ušao pognute glave i sa velikom tugom u srcu, cimeri su odmah primetili da nešto nije u redu, te je nastao muk i usledile su potresne scene i njegovo obraćanje.

- Jedan težak period za mene i moju porodicu. Izgubio sam rođenog brata, imao je 27 godina. Ne zna šta bih vam rekao, nemojte me puno zapitkivati. Ne znate šta su problemi dok se ne desi, ne daj Bože nikome. Družićemo se i pričaćemo - rekao je Janjuš jedva, a njegova nekadašnja ljubav Maja Marinković se skamenila od bola nakon što je čula šta se desilo, te su joj oči bile pune suza.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading