Janjuš
Foto: Privatna arhiva/Preentscreen

Marko Janjušević Janjuš večeras se pojavio u emisiji kod Ognjena Amidžića i započeo svoju ispovest o tragično preminulom bratu Mihajlu.

On je po prvi put progovorio o navodima da je njegov brat bio izvrgnut lošim komentarima zbog naloga na platformi za odrasle. Kako je naveo, o tome do tragedije nije znao ništa.

Takođe, on je istakao da nikad neće moći da objasni sebi zašto je moralo tako da se završi, a onda se kroz suze obratio roditeljima.

- Obratio bih se mojoj porodici da ne brinu, ja se borim i boriću se i ja sam rođen da se borim. Ja se kroz život borim sa svim i svačim sam se borio. Sa 17 godina sam otišao od kuće, do današenjeg dana se borim sam - rekao je Janjuš pa nastavio:

- Lakše mi je ovde nego da sam napolju, tamo bih više razmišljao, tamo ne mogu da se opustim, ometa te sve sa svih strana. Mnogo je teško. Ne znam zbog čega je Mihailo izvršio samoubistvo. Mogu samo da se nagađaju neke stvari. Jedino je neki prebačaj u pitanju, niko nema nikakvu predstavu. Sve je nejasno i meni i mojima. Ja sam bio najluđi, od mene se očekivalo da ću svašta raditi. Od mene se sve očekivalo, kao i to. Ali od njega to niko nije očekivao. Moji majka i otac nikada ne bi pomislili da bi on to mogao da uradi - rekao je Janjuš u emisiji "Amidži šou" i najavio da bi ubuduće voleo da radi kao voditelj na TV Pink. 

Na to mu je Ognjen rekao da on već ima osmišljen projekat za njega i da ne brine ništa.

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading