Nora
Foto: Alo/Foto: Alo/ilustracija

Učesnica Elite Aneli Ahmić pre dva dana izašla je iz rijalitija, a kada se vratila na imanje svima je ispričala da njen bivši partner Asmin Durdžić i Stanija Dobrojević pokušavaju da joj oduzmu dete. 

Stanija se odmah ogradila od ovih tvrdnji, a u raspravu se uključio i Asmin. On putem društvenih meža objavljuje prepiske, dokaze i fotografije. 

Naime, sada je na svom Instagram profilu podelio footgrafije svoje ćerke Nore, koja je kako on tvrdi, zapostavljena i zlostavljana u porodici Ahmić. 

- Ovo je maltretiranje Nore i način na koji su mene ucenjivali. Nora je ova mala koja je na podu - napisao je Asmin. 

Inače, on je otkrio u kakvim uslovima navodno njegova ćerka živi. 

- Slažem se da dete treba da bude pored majke, ali majka je u Eliti, a dete živi bez grejanja i tople vode u kući. Nema gde da se okupa. Kad sam ih molio za normalan odnos, Sita i Grofica nisu htele. I šta sad, Stanija je kriva što je mene podržala? Je li Stanija kriva što su su baka i tetka mog deteta mene najstrašnije vređale i pljuvale, što sam ja pobegao iz te nenormalne familije? Da li je Stanija kriva što Janjuš nosa sliku tuđe dece, umesto svoje Krune? - napisao je Asmin na svom storiju.

BONUS VIDEO:

@alo_portal Ceca otkrila da je emotivna zbog filma o Džeju, pa rekla po čemu ga pamti #alo #alodnevnenovine #dzej #nedeljafilm #ceca #fypシ #fypシ゚viral ♬ original sound - Alo_portal

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading