Asmin Durdžić
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Bivši partner rijaliti učesnice Aneli AhmićAsmin Durdžić, nakon pauze vratio se na društvene mreže, gde je nastavio da iznosi šokantne tvrdnje i fotografije na račun Ahmićeve i njene porodice. 

Naime,  Asmin je sada potkačio i Marka Janjuševića Janjuša, a sada je odlučio da obelodani konverzaciju, koju je, kako on tvrdi, Sita, Anelina sestra, vodila sa Janjušem.

Iako nije jasno o čemu se tačno radi u prepisci, spominje se novac, koji Janjuš u tom momentu nije imao da pozajmi, što se može pročitati u četu, koji je objavio Asmin na svom Instagram profilu.

- Imao sam i sve me je koštalo sad... na nuli sam... Je*iga - bio je Janjušev odgovor.

- Da bi posle izašlo kako je dao 200 evra njenoj ćerki. Znači, nas si lagao da nemaš i kako želiš pomoći, čekaš da pošaljem, a ovamo si dao novac njenoj ćerki i onda uđeš i izigravaš humanitarca - napisao je Asmin uz ovu konverzaciju.

- Sita, vrati ženi pare, umesto da se i dalje blamiraš, je*ao ti Janjuš mater, a ti njemu - napisao je još Asmin.

 

Podsetimo, tvrdnje da je Aneli Ahmić radila u Bujanovcu, ali i da je imala istog muškarca kog i Aleksandra Nikolić, iznela je Stanija Dobrojević u jednoj emisiji. 

- Aneli je bila sa istim muškarcem sa kojim je bila Aleks iz Bujanovca. Aneli je isto radila tamo u Bujanovcu, on je nju strpao u kamion i otišli su u Švajcarsku. Njoj su valjda trebali ti neki papiri, čak sam čula i da je radila za tarifu neku nenormalnu. Asmin je sve vreme dobijao veliku podršku i čak mu je Instagram poludeo, cifre su mu vrtoglavo rasle - kazala je Stanija za "Red".

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading