Sita Ahmić
Foto: Printscreen/Pink printskrin

Sita Ahmić, sestra aktuelne učesnice Elite, Aneli Ahmić, pokazala je stan u kom živi sa svoje tri naslednice i malenom Norom, Anelinom ćerkom.

Naime, u javnosti su se pojavile informacije da Nora odrasta u lošim i nehumanim uslovima, što je Sita sada oštro demantovala.

Prilikom obilaska stana, kako je Pink snimio, jasno se može videti da Nora živi u više nego odličnim uslovima i da ima sve što joj je potrebno.

Ahmićeva je pokazala i dve spavaće sobe, od kojih jedna ima i tuš kabinu u njoj.

Anelim bivši partner je isticao da Nora živi u kući u kojoj nema struje i tople vode, pa je Sita pokazala i kupatilo i dokazala da imaju toplu vodu.

U dnevnom boravku vidimo i dečji deo, roze stočić sa kutijama punim igračkama.

Ona je otkrila da trenutno borave u Sarajevu i da stan u kome žive njih pet broji 115 kvadrata, što nije malo.

Podetimo, Asmin Durdžić ne prestaje da ratuje sa porodicom Ahmić! Kako je Aneli u Beloj kući gde gradi vezu sa Janjušem, on spolja ratuje sa Anelinom rođenom sestrom Sitom.I to ne bilo kakav rat, već sve žešći i žešći.

On se ovog puta drznuo na prozivku zašto ne pokazuje nekretninu u kojoj živi kada je u Beču, kao i da ne sme da uđe u Bosnu.

- Sita, glupačo, smr*iš na znoj. Varaš prodavačice, kupuješ deci hranu na veresiju, a lažeš da si zaboravila novčanik, pa onda one moraju da plate to. Kako te nije sramota. Poslaću novinare u Dubrovnik da snime apoteke koje si takođe varala za lekove - rekao je između ostalog Asmin, a detalje poslušajte u videu koji imate iznad ovog dela teksta.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading