Aneli Ahmić
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Marko Janjušević Janjuš je zahvaljujući Urošu Staniću nedavno na poklon dobio psa rase džek-rasel, koga je želeo još od ranije.

Keruša kojoj je dao ime Vesna momentalno je pobrala simpatije svih fanova rijaliti programa i svojom energijom unela život u Belu kuću. 

Međutim, publika je prilično zgrožena tretmanom koji Vesna ima od strane svog vlasnika. Janjuševa i Anelina nebriga naišla je na veliku osudu javnosti, a Marko je to saznao kada je izašao iz Elite da bi bio uz porodicu na pomenu pokojnog brata Mihajla, koji je tragično okončao svoj život samoubistvom krajem decembra.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @samoposmatramo1

Izrevoltiran Janjuš je nakon povratka na imanje pretio gledaocima koji potpisuju peticiju da mu se pas oduzme, govoreći da je to bez ikakvog osnova.

Na Instagram nalogu grupe koja prati rijaliti dešavanja isplivao je snimak kako se Aneli bezosećajno ponaša prema Vesni. Dok slatko stvorenje veselo skakuće oko nje i želi malo ljubavi i pažnje, Ahmićeva od nje sklanja ruke, gurajući je od sebe

Komentari na klipu su raznorazni, a da li Aneli ima trunke empatije prema životinjama mnogi polemišu. 

- "Što već neko ne uzme to jadno kuče", "Gadura bezosećajna", "Onda se čude što pišu peticije" - samo su neki od komentara na ovaj video. 

Podsetimo, produkcija je nakon povratka Janjuša u Elitu nakon porodične tragedije, odlučila da iznenadi Janjuša poklonivši mu psa koga je dugo želeo, a sve to na inicijativu Uroša Stanića.

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading