Janjuš
Foto: Alo/Foto: Ataimages

Rijaliti učesnik Marko Janjušević Janjuš nedavno je izašao iz Elite kako bi bio uz porodicu tokom teškog trenutka i prisustvovao pomenu bratu Mihailu, koji je izvršio samoubistvo vešanjem u iznajmljenom stanu u Beogradu. 

On je u rijalitiju uplovio u vezu sa Aneli Ahmić, koja i nije baš naišla na odobravanje ostalih učesnika, pa su često glavna tema u Beloj kući. 

Naime, nedavno su Maja Marinković i Jovana Cvijanović iznele tvrdnje da je Aneli uspela da osvoji Janjuša crnom magijom. Cvijanovićeva je tada iznela detalje tog čina, a javnost je tada ostala zatečena. 

Upravo je to sinoć bila jedna od tema tokom emisije, kada je voditelj Milan Milošević otkrio javno o čemu su govorile Maja i Jovana.

- Maja je otkrila da je Janjuš omađijan od strane Aneli Ahmić, kaže da ti jedno oko ide na jednu stranu, drugo na drugu - rekao je Milan.

- Što se tiče tih vračara koje su se ujedinile, osećam se da mogu da mi popu*e ku*ac- rekao je Janjuš.

- Meni to nije zanimljivo, bilo bi me blam da komentarišem o vradžbinama, ja bio sa 800 žena, sad me svaka omađijala. Ne znam kako da ti odgovorim. Ja mogu da očekujem sve od njih. Imalo je svakakvih priča, ali ovo mi je sad ne znam - rekao je Janjuš.

- Ja nisam mala da verujem u te budalaštine - rekla je Aneli.

- Ona me omađijala kao osoba i svojim izgledom - rekao je Janjuš.

- Ja sam 95 posto sigurna, rekla sam da je moja drugarica imala iskustva s time. Od nje me ništa ne čudi, ja smatram da su to bolesna posla. Ona je vrlo dobro znala za koga će da se zakači kad uđe u rijaliti. S obzirom da je on sto puta rekao da se neće ljubiti, cmakati i imati odnose, to je moje mišljenje, što se - rekla je Jovana.

- Ja sam mrtva ozbiljna, ja imam pravo da verujem u duhove, moj subjektivni osećaj poznavajući njega, ja sam ubeđena da je on zavrčan. Aneli je osoba koja je spremna nqa sve, ne bira sredstvo da dođe do cilja. Zejna postoji, njena drugarica iskustvom koje je ispričala, ja isto tako verujem da su iz nje isterivali đavole. Pogled njemu stvarno leluja - rekla je Maja.

- Ove stvari su meni morbidne, čovek j ejoš u žalosti, oni se sprdaju ovde. Niko se ne smeje na ovo što oni pričaju, ovo je bruka i sramota - rekao je Terza.

- Ja nisam dobio rezultate obdukcije za brata, a da pričam o ovvoome - rekao je Janjuš.

- Mislim da je vrlo kvarno da se te dve stvari mešaju, niko nijedng trenutka nije aludirao na te njegove porodične stvari, ovde kada je nekome loše, taj neko ne vređa, taj neko se ne svađa - rekla je Maja.

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading