Osman i Janjuš
Foto: Alo/Foto: Alo ilustracija

Marko Janjušević Janjuš uživa u vezi sa Aneli Ahmić. Čak je rekao da se toliko zaljubio i vezao za nju da planira i da je oženi. Međutim, ako je verovati adminima stranica koje prate "Elitu" danonoćno, to je sve, navodno, samo puka laž i obmana.

Naime, nekoliko pomenutih admina tih stranica uključilo se sinoć u online emisiju Osmana Karića na TikToku i tom prilikom najviše su svi diskutovali upravo o Janjušu.

Osman se pak ogradio i rekao da on o Janjuševiću ne želi da komentariše jer mu je tako obećao, ali je istakao i da to ne znači da ne deli mišljenje onih koji su mu se uključilu u lajv.

- Janjuša zanima samo pobeda, on samo na to ide. Tako je svake sezone, pa znate i sami koliko je pljuvao prošle sezone na glasače. Sada će za neko vreme da ostavi Aneli pod izgovorom da ne može da trpi pritisak javnosti i onda će da ide samo na pobedu - istakla je jedna od žena koja se uključila u lajv, a da li će se njen utisak obistiniti, ostaje nam da vidimo.

Podsetimo, Janjuš se pomirio sa Aneli i zdušno brani svaki napad na nju. Pritom, ne bira reči kada govori o njenom bivšem partnetu Asminu, ali ni on njemu ne ostaje dužan.

Sve u svemu, čini se da rijaliti tek počinje.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading