Maja Marinković
Foto: Printscreen/Foto: TvPink

Rijaliti učesnica Maja Marinković poznata po promeni ličnog opisa uz mnogobrojne estetske zahvate i dalje želi da ode pod nož, kako bi izgledala što lepše.

Maja, koja se može pohvaliti izuzetno vitkom linijom, sada je rekla da želi da izvadi rebra kako bi imala još uži struk! Marinkovićeva je izjavila da od sebe želi da napravi kako kaže živu lutku, ali da nije sigurna kakva bi bila reakcija njenog oca Radomira Takija Marinkovića.

Kad je bila žurka pre neki dan gledala sam se u ogledalu. Razmišljala sam kako bih izgledala da mi je struk manji i mislim da bih bila prava lutkica! Možda ću da izvadim jedno rebro kad izađem napolje. Tako bi mi bilo mnogo bolje, ali iskrena da budem, i bez toga sam prava bombica. Ne znam samo šta bi mi otac rekao sad da me čuje! Mislim da bi to bila jedina stvar za koju bi mi rekao "ne". Ovako mi je sve dozvolio, ali to, baš da vadim kosti iz sebe, to ne bi pustio - rekla je Maja, a cimeri su je posmatrali u neverici i pričali da je sada već preterala sa operacijama. 

Podsetimo, neposredno pre ulaska u Elitu 7 Maja je imala operaciju zadnjice, pa se učesnicima rijalitija pohvalila da je taj zahvat koštao čak 4000 evra.

BONUS VIDEO:

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading