Sita
Foto: Printscreen/PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Juče je nastao haos u javnosti, kada se u medijima pojavio eksplicitni snimak Asmina Durdžića sa nepoznatom devojkom, za koju je kasnije tvrdio da je sestra njegove bivše partnerke, Sita Ahmić

Nakon toga je nastao haos u javnosti, komentari su samo pljuštali, a dok su jedni poverovali u njegove tvrdnje, bilo je i onih koji su se zgrozili nakon što su videli pomenuti snimak. 

Sada se, nakon cele afere oglasila i Sita, sestra Aneli Ahmić, koja je optužena da je sa bivšim zetom imala intimni odnos.

- Šta reći, a ne zaplakati? Mogu samo da se smejem kako se osoba može sama prosuti i ispaliti raketu na sebe. Bilo bi suludo da se pravdam kada je svima sve jasno kao dan. Čak i oni za koje sam mesecima imala najgore moguće mišljenje, oni koji su mesecima stajali uz njega su jasno i glasno oprali ruke i istupili. Bilo bi suludo uopšte objašnjavati da to nisam ja, jer je suludo i očito. Sramota me je sa kim moja sestra ima dete i koga nam je dovela u naše živote, ali ničija nije gore do zore - napisala je Sita u svojoj Instagram objavi. 

Podsetimo, i Asminova partnerka, Stanija Dobrojević, ostala je bez teksta nakon što je eksplicitni snimak ugledao svetlost dana. 

- Nisam upućena, nemam komentar - rekla je Stanija za Pink.

BONUS VIDEO: 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading