Stanija i Asmin
Foto: Printscreen/Facebook

Stanija Dobrojević našla se u centru skandala nakon saznanja da je uplovila u vezu sa tada navodno oženjenim Asminm Durdžiće.

Haos oko ljubavnog trougla se ne smiruje već mesecima, a Stanija je sada otkrila da je nedavno bila u strepnji da će se Asmin pomiriti sa Aneli Ahmić.

- Zamolila sam Asmina da budem malo u ilegali. Bila sam u šoku kada sam saznala da će Asmin gostovati u emisiji. Sve vreme sam bila na iglama šta će da bude, ali sada, ipak, drugačije gledam na sve - rekla je starleta, pa dodala: 

Stanija Dobrojević

RED TV PRINTSCREEN

 

Ne sumnjam u njegovu ljubav, ali sam se plašila šta će biti, da li će biti suočavanja, plašila sam se da neće biti na klupici i da će se pomiriti. Ja nisam sumnjala da će on to uraditi, ali sam rekla kako god bude, moram da se nosim sa tim. On je isto trpeo medijski linč, kad su ga uhvatili u mašinu bilo mi je jako smešno, jer ja njemu da sam govorila kako to funkcioniše, on ne bi mogao sam da nauči.

Stanija je zatim otkrila kako se osećala povodom njegovog susreta sa Ahmićevom. 

Aneli

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

- Priželjkivala sam taj susret, ali opet sam se plašila šta će se desiti, bila sam spremna na sve. Da su se oni pomirili, ja bih pristala na sve to. Bila sam na psihičkom oporavku i sada sam kao nova. Mnogo mi je značio taj odmor.

Asmin je trnutno u Srbiji, ali na iznenađenje mnogih, razdvojen je od starlete. 

- Odseo je u hotelu jer sam ja imala toliko obaveza. Nekako mi je lakše tako, da ne bi došlo do nervoze i svađanja. Danas ćemo provesti dan zajedno, bio je danas kod mene u stanu i posle toga ćemo provesti noć zajedno. Prijatelji su me prozivali i onda sam morala da skinem sliku sa Asminom.

Asmin

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

Odnos sa Aminom je, kako kaže, ozbiljan, te bi uskoro moglo doći i do venčanja. 

- Imam žarku želju i da postanem majka, malo sam poljuljana zbog prethodnih trauma, ali polako. Čak i usvojila dete, što da ne, bitna je samo ljubav i lep odgoj. Moguće je da će doći i do svadbe - zaključila je starleta za Pink.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading