Otac Maje Marinković
Foto: Alo/Foto: ALO / Aleksandar Nalbantjan

Nedavno je kao bomba odjeknula vest da je rijaliti učesnica Aneli Ahmić trudna sa svojim trenutnim emotivnim partnerom Markom Janjuševićem.

Tim povodom oglasio se otac Maje Marinković, koji je istakao da će Ahmićeva proći isto kao i njegova ćerka, koja je takođe bila trudna sa Janjuševićem, ali je prekinula trudnoću.

- Dete je dar od Boga. Svi znamo kako je moja ćerka prošla pored Janjuša. On je neozbiljan. On i Aneli raskidaju svakih dva minuta. Oni vode ljubav i tamo je zatvoren prostor, ne znam da li koriste zaštitu. Videćemo šta će biti, ali se vidi kako se ponašaju jedno prema drugom. Mnogo je neodgovoran - počinje Taki, pa dodaje:

- On je pre svega rekao da to njega ne zanima uopšte. Nimalo nemam lepo mišljenje o njima. On je sedam godina u rijalitiju, kao što su i Maja i Lepi Mića. I za sedam godina si svoje dete video svega šest - sedam meseci. Sve najbolje naravno, opet kažem dete je dar od Boga, ali ako je suditi po onome kako su oni postupali jedan prema drugome... To su tolike tuče i svađe, ružne reči, najniža poniženja "Ti si ovo, ti si ono", "Ti si nakaza", "Ti si k*rva"...i posle svega toga "E sad ćemo i bebu da imamo". Jer sutra treba on da ode kod njene majke, sestre i da sprema svadbu, a za njih je govorio da su ološi, k*rve. I posle treba tim ljudima pogledati u oči.

- Ja im želim sve najlepše...ipak je to rijaliti, zatvoren prostor...Ostalo je još manje od mesec dana, da moje dete izađe živo i zdravo i kako treba - zaključuje Taki za Telegraf.rs

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading