Ermina se podvrgla intervenciji
Foto: Alo/Printscreen

Bivšu takmičarku rijalitija "Zadruga" Erminu Pašović gotovo da bi retko ko mogao sada da prepozna.

Nedavno je gostovala u emisiji kod Dušice Jakovljević gde su mnogi primetili veliku promenu na njoj. 

U "Zadrugu" je ušla kao potpuo prirodna devojka, međutim, to se nedavno promenilo. Erminine nove fotografije i snimci pokazuju neku potpuno drugu osobu - kakva je postala nakon niza plastičnih operacija.

Ermina

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

Kako je bila nezadovoljna mnogim stvarima, Ermini je najveći problem bilo lice na kom je bilo mnogo ožiljaka, pa je tako, nakon što je rešila problem sa aknama, otišla na lasersko uklanjenje ožiljaka.

Za ovo je izdvojila od 150 do 250 evra po tretmanu, a uradila ih je, kako tvrde izvori, četiri.

Ermina nakon operacije lica

Foto: Youtube/Printscreen

 

Ubrzo nakon toga podvrgla se operaciji nosa, a ova intervencija kreće se od 3.000 evra. Potom je posetila hirurga kako bi podigla i kapke i za to iskeširala 900 evra, a uz to poželela je i mačije oči, čija je cena 4.000 evra. Ermina je uradila i grudi i za njih je izdvojila 3.800 evra, tu su i nove jagodice od 900 evra.

Ermina pre operacija

Foto: Printscreen/instagram

 

Pašovićeva tu nije stala, već je uvećala i usne, koje su je koštale oko 500 evra, ali korigovala i oblikovala vilicu, metodom "Jaw line", koja se radi hijaluronskim filerima i košta do 1.000 evra. Da bi došla do željenog izgleda, bivša zadrugarka odlazila je i na botoks tri regije, za šta je dala oko 250 evra.

Suma sumarum, kada se se uzme u obzir sve što se Ermini nije dopadalo i šta je promenila na sebe, to ju je sve koštalo 15.250 evra.

Marija Kulić: "Nakazo operisana" 

Ermina Pašović nedavno je gostovala u emisiji kod Dušice Jakovljević gde je u programu uživo pustila glasovne poruke i iznela sve dokaze vezane za odnos Sandre Rešić i Anitine ljubavnice, Matee Car. 

Nakon njenog gostovanja, oglasila se Marija Kulić, vidno izrevoltirana. 

- Koja si ti šifra, nakazo operisana kad si glumila trudnoću sa Banetom Čolakom zarad priče u rijalitiju. Melješ kao vodenica i mešaš se u sve, samo ne gledaš svoja posla. Nema veće abruše od tebe. Sve vi vodite ruđe brige, a svoje krijete kao zmija noge. Je**vate se po svačijim stanovima - napisala je Marija, pa dodala: 

BONUS VIDEO: 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Cile

13.06.2024 11:49

Može da se operiše sto puta ali ostaje nakaza u duši