Marija Ana Smiljanić
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Pevačica Marija Ana Smiljanić, koja tvrdi da muž hoće da je izbaci na ulicu s bebom, proslavila se u sedmoj sezoni rijalitija "Farma".

Marija Ana je u to vreme bila plavuša i slovila je za jednu od najatraktivnijih učesnica. Uspela je da osvoji srce Filipa Đukića, ostali su upamćeni kao par koji je redovno imao seks u rijalitiju, a jedna od najupečatljivijih scena je žestoka akcija na krovu.

Ostala je trudna sa njim, čak su se i verili i nastavili romasnu po izlasku sa imanja u Lisovićima, a onda je ona raskinula veridbu.

Marija Ana Smiljanić

Foto: Printscreen/instagram

 

Filip je molio da se pomire, a ona je usled stresa, izgubila bebu.

Ipak, posle tog turbulenton životnog perioda, Marija Ana je hrabro nastavila dalje. Posvetila se muzičkoj karijeri. U međuvremenu, od plavuše je postala silikonska crnka.

Veoma je popularna na društvenim mrežama, a u mnogim situacijama je u prvi plan isticaila svoje bujno poprsje i zategnutu zadnjicu. Pokazivala je inekoliko većih tetovaža na rukama.

Marija Ana Smiljanić

Foto: TvPink

 

Pored silikona, koje je stavila u usne, povećala je i grudi.

Pre četiri godine se pričalo i da je Smiljanićeva drugarica Goge Sekulić, koju je sprečila da se veri s bogatim dečkom iz Dubaija. 

Pevačicu suprug hoće da izbaci na ulicu sa bebom

Bivša zadrugarka Marija Ana Smiljanić prolazi kroz pakao nakon porođaja, a nakon što je sve otkriveno javno, oglasila se i ona. 

Naime, ona je preko noći uplovila u ljubavnu priču s ocem svog deteta, posle samo nekoliko dana su počeli da žive zajedno, a ubrzo je i zatrudnela.

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading