Miona Jovanović
Foto: Printscreen/Printscreen

U toku sinoćne emisije, na samom početku,  Darko Tanasijević pozvao je Mionu Jovanović, kako bi sa njom razgovarao o situacijama iz hotela sa Stanislavom Krofakom, kao i pokušajima da Nenada Aleksića Ša ubedi da ne veruje svojim očima nego njoj.

- Je l' ti bude bar malo glupo kad svesno lažeš celu naciju, lažeš Ša čoveku koji se zbog tebe kida? Svi gledaju i umiru od smeha, a deo se nervira jer se neko osuđuje da to radi, a sve je dokumentovano - rekao je Darko na samom početku.

Miona Jovanović

Printscreen

 

- Bolje da mi se smeju nego da me žale. Ja se stvarno nekih stvari ne sećam. Ja sam bila ubeđena u to. Ja njemu pričam da se ne tripuje, kad čuje sve komentare on se razludi i naravno da ću da mu pričam da ne sluša komentare. Mi prođeo temu, on zaboravi, a za stolom se toga priseti, pa nastavi da priča o tome. Ja želim da se opravdam dečku šta sam još dodala na to - rekla je Miona.

- Mnogi se pitaju zbog čega Nenadu nisi rekla direktnu istinu o čemu si pričala u hotelu? Ti i kad prepričavaš razgovor sa mnom, Milan dođe, kaže šta si rekla, pa se Ša razludi - dodao je Darko.

- Mene Milan podseti. Ja zapamtim detalje koji su meni bitni i mislim da bi njemu bili bitni - odgovorila je Jovanovićeva.

- Da li postoji još nešto što bi njemu bilo interesantno ili što bi trebala njemu kao svom dečku da kažeš? - upitao je Darko Tanasijević.

- Smatram da je sve bitno, zato bih volela da on gleda ceo klip. Znam da je njemu bila bitna masaža i spa, moje gestikulacija i odgovore je video, naravno nije sve. Ja nemam ništa protiv, rekla sam mu da sam sa Stanislavom pričala najopuštenije - pričala je Miona.

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading