Matora
Foto: Printscreen/Foto: TvPink

Sinoć su bivši rijaliti učesnici postavljali pitanja aktuelnim takmičarima. 

Prva na redu bila je bivša takmičarka Vanja Živić, koja je imala nekoliko pitanja, a jedno od njih upućeno je Jovani Tomić Matoroj

Naime, Vanja je kroz osmeh pitala Matoru kada će naciji priznati da je sve vreme njena bivša supruga Anita Stanojlović bila tipovana od samog početka, a onda je Tomićeva otkrila sledeće:

- Kad ćeš konačno priznati sebi i celoj naciji da si tipovala Anitu? - pitala je Vanja.

Anita i Matora

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

- Bio je organizovani kriminal, idem i na sud, spremna sam da se odazovem sudu, da sve dokaze stavim, kako da ti kažem, možda me i murija sačeka ispred vrata. Vanja izvini što si u tim trenucima bila uz mene, izvinjavam se i Kačavendi, i Marku, bio si lažni kum, Žana je bila lažna matičarka. Ja sam se prvo videla na piću sa njom, sve smo se dogovorile, namerno je pogrešila prezime, da bi brak bio nevažeći i to je to. I razvod, ja imam veze sa tim, što se odugovlači, jer ja još uvek volim Anitu - poručila je Matora i šokirala naciju. 

Anita i Matora

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

Nakon toga, Anita je ustala za crnim stolom i poručila da su tužbe napisane:

- Stvarno me ne zanima, oni šta su radili, to me ne zanima, tužbe su napisane, sve ću videti, kada budem izašla napolje - poručila je Stanojlovićeva. 

BONUS VIDEO: 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading