Marko, Ivan, Jelena
Foto: Alo/Foto: Alo/ilustracija

U Eliti se pre neki dan povela priča da je Jelena Marinković prevarila Ivana s Urošem Rajačićem. 

Za to su navodno saznali neki učesnici, koji su to i javno izneli pred milionima gledalaca. 

Gledaoci su odmah izrazili sumnju u ovu priču, što mahom i iskazuju na društvenim mrežama. 

Većina njih je ovu aferu shvatila kao nameštaljku Marka Đedovića, a sada se na društvenim mrežama pojavio i snimak na kom Đedović priznaje da "niotkuda izvuče temu". 

Jelena Marinković

Printscreen

 

- Jesi li video? Pitanja novinara dve teme: Ša i Miona i ja. E zato sam ja najbolji ikada. Vidi, ja niotkuda izvučem temu. Kako sam ih razvalio kao kante, još Bojana i Matora potvrđuju moju priču. 

 

 

Korisnici društvenih mreža žestoko su osudili Đedovića, a komentari su se samo nizali. 

- "Čovek koji namešta situacije", "Sudiće ti Bog za to što radiš", "Videli smo sve", "Niko ne veruje u tvoju nameštaljku", "Afera Jelene i Uroša je lažna, a ovo je dokaz" - bili su samo neki od komentara. 

Ivan: "Ako je istina, razvešću se" 

Ivan Marinković izrazio je sumnju u suprugu Jelenu, a kako je naveo, planira da obavi razgovor i s Urošem Rajačićem. 

- S Urošem planiram da porazgovaram i da pitam da li je namerno otišao u zatvor. Ako je sudbina ovakva Bože moj, saznaćemo sve ubrzo, biće razvod vrlo brzo. Nekome ću se us*ati u život na sebi svojstven način. Ja slušam da postoje prepucavanja između njih već mesecima, flert može da se desi bilo gde, ako je to istina ja ću priznati grešku i razvešću se. Ljudi su dovoljno upoznali Jelenu i ne znaju njenu prošlost kao ni ja i da žena dozvoli sebi da radi bilo šta sa Rajačićem. Ona je devet meseci bila sama napolju prošle godine i ja sam to prevazišao jer imam maksimalno poverenje u nju - rekao je Ivan.

- Ako je istina to što je Stefani rekla, ja sam primetila samo čudnu komunikaciju i to je to, nemam nikakve dokaze za te tvrdnje - rekla je Bojana.

- Za mene je apsurd ovo sve, ja kapiram Đedovića da mu je ovo životna hrana, vidi da nema ni jednog partnera u životu da postavi pitanje Stefani da li je to istina, to što bi ti voleo da nekome drkaš ku*ac ne znači da to neko drugi radi - rekao je Ivan.

BONUS VIDEO: 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading