Uroš i Jelena
Foto: Alo/Foto: Alo/ilustracija

Za pet dana biće superfinale "Elite", a situacija u "beloj kući" je veoma napeta, pogotovu kada je reč o bračnom paru Jelena i Ivan Marinković.

Prvo je Stefani Grujić razotkrila detalje afere, koju je, kako je navela Jelena imala s mladim bokserom iz Pančeva Urošem Rajačićem. Prema njenim rečima, njih dvoje flertuju već mesecima, a onda se pojavio snimak na jednoj poznatoj Instagram stranici na kojem se vidi kako Marko Đedović ukućanima prepričava detalje Jeleninog i Uroševog odnosa.

Mikica i Petrući napustili zadrugu

Foto: Youtube/Printscreen

 

Sada se za domaće medije oglasio Ivanov drug, pevač i bivši zadrugar Mikica Bojanić.

- On je jako lepo rekao, mada on zna tako burno da odreaguje i da seče na prvu, posle se izvinjava. Mislim da mu nije trebalo to za razvod. Nisam pogledao, ali da ja to vidim, prvi bih mu rekao svako na svoju stranu, mani se Jelene i idemo drugi putem - rekao je Mikica, a na pitanje kako gleda na to što je Rajačić priznao aferu sa Jelenom, iskreno je odgovorio:

Ivan Marinković

Printscreen

 

- Imam dovoljno godina i iskustva, to što je on rekao, ne znači da je tako. Ne treba nikog suditi dok ne vidimo šta je istina, imamo pravo da komentarišemo. Jelenu ne poznajem kao osobu, videli smo se nekoliko puta. Moje mišljenje je da to ne bi uradila pred kamerama, nije toliko naivna - istakao je za "Pink" Mikica Bojanić.

Zbog njega se razvode Ivan i Jelena Marinković

Zadrugari tvrde da je Jelena Marinković prevarila supruga Ivana, a zatim su otkrili i sa kim.

Kako su ispričali takmičari "Elite", Jelena je navodno svog supruga Ivana Marinkovića prevarila u rijalitiju sa Urošem Rajčićem.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading