Jelena Marinković
Foto: Printscreen/Foto: TvPink

U Eliti se spekuliše da je supruga Ivana Marinkovića, Jelena, načinila preljubu i to sa Urošem Rajačićem.

Uroš je priznao da su bili intimni, iako je u prvi mah negirao, dok je ona i dalje pri stavu da se ništa od toga nije desilo.

Brojna imena umešana su u aferu koja trenutno trese rijaliti, a kao glavna spominje se Slađa Bošković, za koju Stefani Grujić tvrdi da je Jelena preko nje slala Urošu čokoladicu i kafu dok je boravio u zatvoru, te mnogi kažu da je ona zapravo ta koja ih je spojila.

Uroš

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

Slađa se sada oglasila i otkrila detalje.

- To što je rekla Stefani nije istina. Ja to nisam radila. Ivanu i Jeleni se pakuju priče sada pred kraj, žele da uđu u Elitu 8 preko njenog imena. Nikad mi nije pričala o njemu, nikakav Uroš nije spominjan u tom smislu. Znamo se toliko godina, ona mi veruje. Govorila je za njega da je dobar dečko, nije bilo flerta dok sam ja bila dole. Stefani laže, ja sam bila u šoku, a sad mi je jasno jer vidim da se hvata za slamku i hoće kadar. Nije joj prošlo preko Zole, sad hoće na njih dvoje. Čak i da je Jelena to rekla Stefani, ona je na kraju nju izdala.. Znam da Jelena nije osoba koja se lako poverava ljudima, a tek klinki koju je upoznala u Eliti - govori Slađa i otkriva da se uverila u Jeleninu vernost jer je sa njom bila u kontaktu dok je prošle godine Ivan bio u Zadruzi:

- Ona je bila napolju dok je on bio u Zadruzi, čekala je njega, bile smo u kontaktu. To ne liči na nju, ja takvu Jecu ne poznajem. Ni to pismo, ne verujem u to da je napisala. Ništa ne verujem, nije to ni njen rukopis. Jasno da ih niko ne voli, pokušavaju da ih razdvoje, sad su našli pred kraj, da iskoriste taj kadar. Čekam nju da izađe i vidim šta će da mi kaže. Znamo se ona i ja šest godina, Ivana znam više od nje još iz ''Parove''. Što ne izađe taj snimak, što se ne pusti to spavanje na dušeku - rekla je Slađa za Blic.

Uroš priznao da je bio intiman sa Jelenom

Prethodnih dana u Eliti glavna tema je odnos između udate Jelene Marinković i Uroša Rajačića. 

Mnogi učesnici priznali su da znaju za njihov intimni odnos, dok Jelena još uvek demantuje te tvrdnje. Uroš je sinoć tokom intervjua priznao da je bio intiman sa Jelenom Marinković, Ivanovom suprugom.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading