Anđelo
Foto: Printscreen/Printscreen

Anđelo Ranković striktno se drži turbulentne, ljubavne veze sa sveže razvedenom Anitom Stanojlović, bivšom suprugom Jovane Tomić Matore, ali će, tvrdi izvor, po izlasku iz Elite 7 imati veliki problem zbog toga. 

Izvor blizak porodici Ranković za naš portal tvrdi da je Anđelova majka na ivici živaca, te da će mu čim dođe u porodičan dom postaviti jasne uslove. 

Anđelo i Anita

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

- Ljiljana je već mesecima u lošem stanju zbog toga što je Anđelo uopšte i započeo ljubavni trougao sa devojkama koje su u istopolnom braku. Tokom nedelja su je prijatelji tešili da će njegova veza sa Anitom potrajati kratko, a ispostavilo se da se on zaljubio kao tetreb. To ju je ubilo. Jedino što ga je zamolila bilo je da ne ulazi u ljubavne i seksualne odnose, a to je prvo što je uradio. U njihovoj konzervativnoj porodici se poštuje tradicija, i ni pod razno ne mogu da prihvate novu snajku, ma koliko da se i zvanično razvela. Ljiljana je pre nekoliko dana gledala kako se Anita dere na Anđela i baca stvari po sobi, i toliko se iznervirala što se on ponižava da je obećala da će ga navesti da izabere između porodice i devojke - navodi izvor za naš portal i dodaje da je Ljiljana spremna da sina izbaci iz kuće ukoliko nakon završetka rijalitija ostane sa Stanojlovićevom.

Anita Stanojlović

Foto: Printscreen/instagram

 

 - Lilja je toliko besna da ne postoji opcija da nastavi zajednički život sa sinom ukoliko ostane u toj vezi. Smatra da je sramotno to što je u vezi sa devojkom koja nije pokazala poštovanje prvenstveno prema sebi, sa devojkom koja je bivša supruga devojke sa kojom se družio. Nakon klipova koji su pre nekoliko dana objavljeni, a na kojima se vidi kako Anita ulazi u hotelsku sobu sa muškarcima uvijenim samo u peškir, nema te sile koja će Ljilju naterati da odustane od ideje da Anđela razvdoji od Anite, makar po ceni toga da ga izabaci iz kuće i sa njim na neko vreme prekine svaki kontakt - zaključuje izvor za naš portal. 

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading