Jelena i Ivan
Foto: Printscreen/PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Nekoliko dana pred finale Elite, na imanju u Šimanovcima nastao je skandal kada je Stefani Grujić otkrila da je Jelena Marinković bila intimna s Urošem Rajačićem.

Javnost je u početku bila sumnjičava po pitanju prevare, jer nisu videli nijedan snimak kao dokaz. 

Većina njih je ovu aferu shvatila kao nameštaljku Marka Đedovića, dok neki smatraju da su Marinkovići sve osmislili, kako ne bi izašli iz Elite bez dinara. 

Jelena Marinković

Foto: Youtube/Printscreen

 

- Nemaš više para ni ti, ni ja. Nisam bolestan, znaš to i sama, šta da radimo. Iz čista mira neka priča Stefani - rekao je Ivan. 

- Ne deri se - opomenula ga je Jelena

Jelena Marinković

Foto: TvPink

 

- Šta da radimo, ionako bi nas namestila ova pi*ka homose*sualna, oni njemu veruju sve. Nemestili su nas za kazne, to sam odmah shvatio i to je to. Sad ćemo ovako da se ganjamo - poručio je Marinković, a onda otkrio da su izgubili sve honorare: 

- Šta smo mi, budale ovde?! Nismo pravili s*anja, koji ćemo im ku*ac ovde? Nemam više ništa od honorara, ti si dobila šestomesečni i imaš jedan tromesečni koji su ti oduzeli. 

- Namestili su nas kao majmune, zato što ne odgovaramo, nismo dali ono što su tražili od nas, shvati to. Sad idem do kraja - poručio je Ivan u snimku.

BONUS VIDEO: 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Nada

12.07.2024 12:39

Losa sezona ,lose placeni ,pa produkcija i Marinkovici potcijenili gledaoce ! Suplje price ,namjestaljke ,ma odvratno. Sad bi produkcija da se ogradi od njih ,jer su provaljeni ,ali ne, zajedno su folirali ! Svake g.iste price ,iste fore i fazoni ....sto je mnogo ,mnogo je !!!