Pink
Foto: Promo/Promo

Jovana Cvijanović, učesnica Elite koja je izbačena pre dva dana iz rijalitija, sinoć je gostovala u emisiji "Finalna izbacivanja" na Pinku. 

Tokom njenog gostovanja, u studio je upao bivši takmičar Nemanja Gačić koji je došao da se suoči sa Jovanom. 

- Zbog koga si došao? - pitala je voditeljka.

- Došao sam zbog Jovane... Ja sam rekao u to vreme, takav nam je odnos bio, ali smo posle toga bili okej - rekao je Nemanja.

- Meni samo zanima šta znači: "Nakačiti se nekome na grbaču" - rekla je Jovana.

- Da me uhodiš, da mi bacaš jakne - rekao je Gačić.

Jovana i Nemanja

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

- Ja se sećam da si ti rekao da si imao taktiku kako da se spaseš od Jovane jer nije normalna, pričao si da je sve bilo kako bi se ona smirila - rekla je voditeljka.

- Tako je, ona je i sama meni rekla da zna da kupujem mir - rekao je Nemanja.

- U jednom momentu kako je Jovana saznala ovo za Rajačića, ona saznaje i Milena Kačavenda ide prema njoj i jauče joj u zagrljaju - ubacio se Lazar Čolić Zola, koji je bio gost voditeljke Ane Radulović.

Jovana i Nemanja

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

- Ja deset meseci nisam plakala, Nemanja zna zbog čega, to je bio prvi put da sam ja u hotelu jecala njemu koliko je meni bilo teško zbog toga sa Jelenom. Ja ne mogu da plačem, jer zbog posledica anoreksija pijem lekove i jako je ružno što si pomislio da mogu da odglumim - rekla je Jovana.

- Ona se definitivno zaljubila u njega, to stoji, mislim da se i u mene zaljubila kada joj nisam pružio dovoljno pažnje - rekao je Nemanja.

BONUS VIDEO: 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading