KULIĆI PRODAJU KUĆU U NIŠU? Miljana im napravila pakao zbog dugova, ovo im je jedina opcija!
Foto: Alo ilustracija/ATA

Miljana Kulić diskvalifikovana je pet dana pred finale Elite. 

Kulićeva je napravila haos na imanju zbog procenata od strane glasova publike, nakon čega je krenula da gađa kamenjem obezbeđenje i učesnike. Ni tu se nije zaustavila, već je pretila ubistvom, nakon čega je izvedena. 

U Belu kuću stiglo je pismo o njenoj diskvalifikaciji u kome je navodi da Miljana mora da plati kaznu od 50.000 evra. 

Miljana

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

Zapravo, njen ukupan dug iznosi 150.000 evra, budući da je Miljana u januaru već bila diskvalifikovana zbog napada na bivšeg dečka Nenada Macanovića Bebicu, a i pre toga je dugovala 50.000 evra, pa je tako Pink televizija u skladu sa ugovorom potraživala 100.000 evra. Umesto da dug vrati i zaradi novac za sebe i dete, ona je dug povećala na 150.000 evra.

- Kulići nemaju izbora, osim da prodaju kuću i da se sele. Ne prestaoje im ništa drugo, nego da odu u podstanare. Ne znam kako će i da li je uopšte moguće ispeglati ovu kaznu, ali znam da toliko novac nemaju. Iako Marija raspolaže Miljaninom zaradom, toliko nisu uštedeli - kaže za "Svet" izvor blizak Kulićima i dodaje:

ivan Marinković

Foto: TvPink

 

- Imaju oni i nekretninu na Zlatiboru, nju izdaju, ali ona ne vredi toliko. Ne znam šta da kažem, Miljana je svojim ponašanjem uništila i sebe i svoju porodicu, tuga jedna. Da joj roditelji i dete ostanu bez krova nad glavom jer se ona svađa i agresivna je, pa stvarno bruka - zaključuje za gorepomenuti list izvor blizak Kulićima.

BONUS VIDEO: 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading