Aneli
Foto: Printscreen/PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Aneli Ahmić ne krije da "puca" na pobedu u rijaliti programu Elita, pa ne čudi što je pre ulaska na imanje u Šimanovcima detaljno isplanirala šta će uraditi sa novcem ukoliko pobedi.

Kako izvor blizak porodici Ahmić tvrdi, osim sitnih dugovanja koje ima i planira da vrati čim izađe, Aneli će honorarima zarađen novac uložiti u obnovu porodične kuće, a ukoliko pobedi, kupiti nekretinu za svoju ćerkicu Noru. 

- Iako Aneli ne deluje kao osoba koja je vezana za porodicu s obzirom da je ušla u rijaliti i odvojila se od ćerkice, istina je da je nedeljama pre ulaska u rijaliti sračunala koliko će zaraditi mesečnim honorarima i obećala da će opremiti i renovirati dom u kom je odrasla, a u kom je njena majka. Upravo to je razlog zbog kog ju je najviše bolelo što su je tokom celog rijalitija prozivali da živi u ruševini i siromaštvu. Znala je da će ulaskom doneti stres porodici, pa je dala sve od sebe da što duže izdrži kako bi majku obradovala opremljenim domom. Ni tada nije pucala na to da zaradi za putovanja i markiranu garderobu već da porodično gnezdo učini što lepšim kako bi obnovila odnos sa majkom - navodi izvor za naš portal i dodaje da je višegodišnji san Ahmićeve upravo da kupi nekretninu.

Aneli Ahmić

Foto: Youtube/Printscreen

 

- Otkako je Nora rođena, Aneli se brine oko toga kako da joj obezbedi krov nad glavom. Umorila se od brige, ali i sukoba sa Asminom sa kojim je Noru i dobila. Poslednje dve godine priča sa nama o tome da mora da nađe način da kupi stan koji će dati u nasledstvo ćerkici kako bi bila sigurna da neće morati da je seli. Želja joj je da oseti sigurnost koju već dugo nema, pa će ukoliko uzme prvo mesto sasvim sigurno uložiti u nekretninu. Svi koji je volimo se nadamo da će se to ostvariti. Ma kako da Aneli izgleda spolja, ona je namučena majka koju život nije mazio. Zaslužila je da ima svoj stan i da odmori od stresa zbog sumnje da za života neče uspeti da obezbediti ćerkicu - zaključuje izvor za naš portal. 

BONUS VIDEO: 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading