Elita 7
Foto: Printscreen/Printscreen

Rijaliti šou "Elita 7" bio je prepun raznih događaja, od srećnih ljubavi i emotivnih lomova, do svađa, tuča, pa čak i trudnoća među učesnicama.

Miona Jovanović, aktuelna učesnica, ušla je u "Zadrugu 7 Elitu" kao zauzeta, ali je ubrzo raskinula svoju vezu iz spoljnog sveta i započela turbulentnu romansu sa Nenadom Aleksićem Ša. Njihov odnos je prepun svađa i pomirenja. Mionini roditelji su protiv Nenada i podržavaju njenog bivšeg dečka Stanislava Krofaka, koji je takođe učestvovao u rijalitiju i imao kratak odnos sa Majom Marinković.

Stanislav, Ša, Miona

Foto: TvPink

 

Nikola Bukilić je diskvalifikovan iz rijalitija zbog kršenja pravila, ali je bio u ljubavnoj vezi sa Teodorom Balzak. Njihova turbulentna romansa nastavila se van rijalitija, a par je čak najavio veridbu.

IVANA MARINKOVIĆA PREVARILA ŽENA

Ivana Marinkovića navodno je prevarila supruga Jelena Marinković s Urošem Rajčićem, što je postalo glavna tema u "Eliti". Jelena je potvrdila prevaru i napisala poruku Urošu. Uroš, bokser iz Pančeva, do sada nije učestvovao u rijaliti programima.

GLAVNI FAVORIT IZAŠAO U MARTU

Mensur Ajdarpašić, jedan od glavnih favorita, napustio je "Elitu" početkom marta nakon isteka ugovora. Mensur je izjavio da se više neće vraćati u rijaliti, jer je želeo da se posveti nekome koga voli.

MILJANA KULIĆ PET DANA PRED FINALE KAŽNJENA SA 50.000 EVRA

Miljana Kulić diskvalifikovana je pet dana pred finale zbog haosa koji je napravila u rijalitiju. Na snimku se vidi kako obezbeđenje trči da je spreči, jer je bacala kamenje na Rajačića.

MILICA ČEKA DETE SA TERZOM

Milica Veličković i Borisav Terzić Terza saznali su pred kamerama da čekaju prvo dete. Milica je bila emotivna nakon što je test pokazao da je trudna, ali su nakon toga smirili situaciju i planiraju zajednički život i svadbu.

ANELI OSTALA TRUDNA SA JANJUŠEM

Aneli Ahmić, jedna od favorita za pobedu, ušla je u rijaliti i otkrila detalje iz svog života, uključujući i vezu Stanije Dobrojević sa njenim bivšim suprugom Asminom Duržićem. Aneli je kasnije započela vezu s Markom Janjuševićem Janjušem i ostala trudna. Nakon dva pozitivna testa, odlučila je da prekine trudnoću i raskine s Janjušem.

ANITA UŠLA U VEZU SA ANĐELOM

Jovana Tomić Matora i Anita Stanojlović ušle su u "Elitu" kao bračni par, ali je njihov odnos postao komplikovan kada je Matea Car otkrila da se Anita dopisivala s njom, čak i na dan venčanja. Nakon toga, Anita je započela vezu s Anđelom Rankovićem, koja i dalje traje.

Alo! / Blic

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading