Anita
Foto: Printscreen/PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Anita Stanojlović odnela je pobedu u Eliti 7, a sinoć je kao pobednica sedme sezone gostovala u emisji "Narod pita". 

Anita je otkrila da je odmah tužila bivšu suprugu, Jovanu Tomić Matoru. 

- Nisam uopšte spavala, malo me je udario adrenalin ali polako ima vremena, bitno je da sam zadovoljna - rekla je Anita.

- Kako si provela dan nakon što sam te proglasila za pobednicu? -pitala je Dušica.

- U šoku sam iskreno, neverovatan utisak, nadala sam se i očekivala, imala sam dečka koji me je podupirao i nekako sam verovala da ćemo uspeti ali kad se desio taj trenutak to je bilo neopisivo - rekla je Anita.

Anita

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

- Meni je drago što si realna i što nisi skromna, nekako si znala da imate ogromnu podršku i lepo je što si to očekivala. Desio se veliki linč nakon svega sa Matorom i onda se pojavio Anđelo koji te je izveo na pravi put - rekla je Dušica.

Anita

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

- Čak je bilo prozivanja i na Rajskom ostrvu kad je dotična ispala, Mića nije osuđivao jedini, da nije bilo Anđela verovatno bi davno bila kući i sa nulom na računu. Ja sam njega srela pre rijalitija, sedela sam sa Matorom u kafiću i rekla sam joj evo ti bivši drug, od tog trenutka nisam mogla ni da sanjam da ćemo biti zajedno - rekla je Anita.

- Danas sam odmah otišla u SUP, odmah sam sredila to, prijavila sam, jer se taj telefon nalazi u Železniku, njena (Matorina) majka je rekla da ću ja telefon dobiti ako je u oči pogledam - otkrila je Anita.

BONUS VIDEO: 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading