Aneli Ahmić
Foto: Alo/Nikola Todorović/Alo!

Rijaliti Elita 7 završio se pre dva dana, a kraj sedme sezone obeležen je spektaklom koji je Veliki šef pripremio. 

Pobednica Elite je Anita Stanojlović osvojivši nagradu od 100.000 evra, dok je drugo mesto zauzela Aneli Ahmić koja je osvojila 50.000 evra. 

Spektakularno veče upotpunili su i voditelji Elite. Dušica Jakovljević prva je dobijala informaciju nakon svakog preseka, koju bi prosledila Ani Radulović i Ognjenu Amidžiću, a Ivana Šopić i Darko Tanasijević imali su priliku da ćaskaju sa porodicom superfinalista. 

Elita 7 finale

Alo

 

Milan Milošević bio je ispred samog studija, gde su ukućani pozirali medijima, a jedan detalj zapao je za oko svima.

Fanovi rijalitija pitali su se gde je Maša Mihailović, voditeljka Elite, koja nije prisustvovala superfinalnoj noći. 

Maša Mihailović

Foto: ATA Images

 

- "A gde je Maša?", "Zašto Maša nije na finalu?", "Fali vam Maša", "Mašo, nedostaješ"... - glasili su samo neki od komentara na društvenim mrežama.

Milan: "Maši bih dao otkaz" 

Milan Milošević je od svih kolega i koleginica sa televizije Pink izabrao Mašu Mihailović, kojoj bi dao otkaz, kada bi na to bio primoran.

- Jako je teško to - zakukao je Milan odmah, a voditelj ga je upozorio da će, ukoliko mu ne da odgovor, biti primoran da mu da telefon na uvid, kako bi pogledao šta pretražuje na "Guglu".

- Kojeg kolegu da otpustim... Pa, hajde da bude najbezbolnije, onu koleginicu koja je poslednja došla kod nas, eto, Mašu Mihailović. Iako sam oduševljen njom kao osobom, evo, neka bude ona, samo da ne dam telefon. Daću joj tri moje plate kad ode i to je to - rekao je Milošević uživo u emisiji "Amidži šou!"

BONUS VIDEO: 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading