Miona Jovanović
Foto: Alo/Alo

Miona Jovanović sinoć se na žurki pojavila sa dečkom Nenadom Aleksićem Ša. 

Miona je za Alo! sumirala utiske nakon rasprave sa svojom porodicom i bakom, te je priznala da je sa bakom imala svađu i pre ulaska u Elitu.

- Baka i ja smo se posvađale kada sam se ja odselila za Beograd. Nije želela da živim u Beogradu, nije joj se dopadala ta ideja. Nije joj se dopalo moje društvo, drugarica s kojom sam se družila tada. Ali zaista ja ne planiram da živim na relaciji kuća, Kragujevac, moji. Oni bi najviše voleli da radim u apoteci, da nađem nekog finog gospodina, dobrog. Nije ovo 19. vek da mi mama i tata odlučuju, mogu da sugerišu naravno, ali ne i da biraju kako ću da živim. Kod mene sve to može samo kontra efekat - priznala je Miona, te zašto su je roditelji najviše razočarali.

- Nisu me oni razočarali, mislim na roditelje, već njihova reakcija u finalu. Razočaralo me je to što mi nisu poslali haljinu, što mi nisu prišli, što su me terali da se pozdravim sa Stanislavovim roditeljima. I što su grlili Uroša - istakla je Miona za Alo!, a video prilog možete pogledati na početku teksta.

Alo! / Đ. M. 

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
mmile

23.07.2024 09:06

Pa da, radjaju vas, odhranjuju skoluju itd da bi ste se javno seksale i uhvatile klosara i propaliteta.