Anita Stanojlović
Foto: Alo/Alo/ Nikola Todorović

Bivša rijaliti učesnica, Milica Veselinović, obelodanila je do sada nepoznate detalje o svojim cimerima. 

Naime, ona je najpre otkrila da ne misli da je Anita Stanojlović zaista bila sa Jovanom Tomić Matorom iz ljubavi, već da joj je samo prijao lagodan život koji joj ona pruža.

- Na početku rijalitija sa njihovim, njenim brakom, odmah sam rekla ili će da je prevari pre rijalitija, pa će da uđe i to će da se sazna ili će u rijalitiju. Međutim, devojka je uradila i jedno i drugo. To mene izluđuje. Sad da imaš novac, ićićemo bilo gde, pa ću te prevariti. Kad neko gleda samo džep. Anita ne voli žene. Aniti se svideo samo taj lagodan život – rekla je Milica, te se dotakla teme svog bivšeg dečka iz rijalitija, Mensura Ajdarpašića.

– Svi su mislili da je on tipovan. Mensur se prema meni postavio..on je u prolazu mene nešto dodirnuo, dobacio. To je sve tako krenulo. Sve spontano nešto. Ja nisam imala osećaj za to, stvarno nisam. Ni kako će to da izgleda. Naivnost, nepromišljenost moja, sve je umešano. Dolazilo mi je da prekinem, na početku sa njim, jer smo imali previše tenzije i on i ja u vezi. Ja sam stvarno prva dva meseca slušala, bila sam jako poslušna. Znači ako to ne može, kraj, doviđenja – rekla je ona, pa nastavila:

– Da idem na žurku sa pocepanim farmerkama, Bože me sačuvaj. I onda, da li zbog toga što sam ćutala, mi je puklo. I onda, za tih dva meseca, vidim kako se on..vidim sugerisanja njegova prema meni. Onda vidim kako drugi funkcionišu i kako trebaš da se postaviš za tim crnim stolom. I onda sam rekla da ću ja sada da se postavim kako jeste, ako ti odgovata, odgovara, ako ne, ne – rekla je Milica u D-Castu.

Alo! / Hajp

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading