Miona Jovanović
Foto: Alo/Foto: Alo!

Miona Jovanović ušla je u javnu raspravu sa porodicom nakon izlaska iz Elite, a sada je otkrila da je i zvanično napustila njihovu kuću.

Naime, nakon što joj je porodica postavila ultimatum da mora da izabere između njh i dečka Nenada Aleksića Ša, Miona je priznala da trenutno boravi kod repera.

- Situacija juče je bila malo napeta, ali sve u svemu kao što sam i očekivala, nije prošlo toliko loše. Uzela sam telefon i malo popričala sa svojima. Oni se i dalje drže svog stava, tako da sam se ja vratila kod Ša. Imali su malo burnije reakcije, ali sam ja pokušala da im objasnim da Ša nije bio nasilan prema meni, mnogi su sumnjali u te stvari ali ja sam rekla da ako se nešto promeni naravno da ćemo se razići i to je to. Što se telefona tiče, navodno nisu poneli jer nisu razmišljali o tome, što su meni budalaštine jer su mi prošli put doneli kad sam izašla. Koliko god je bilo teško mislim da su bar u prvom susretu mogli malo normalnije da reaguju - rekla je.

Miona je prokomentarisala i odnos Stanislava Krofaka i Maje Marinković, te njihov zajednički dolazak na žurku.

- Neka su, ne želim stvarno više da ih komentarišem, totalno su mi nebitni. Nekako mi je bilo nametnuto od mojih da priđem Stanislavljevim roditeljima i to mi je nekako bilo usiljeno, nema razloga da razgovaramo ja sam taj odnos završila.

 

BONUS VIDEO:

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading