Anita Stanojlović
Foto: Alo/Alo/ Nikola Todorović

Lepi Mića je analizirao superfinalnu noć rijalitija "Elita" i otkrio od koga očekuje izvinjenje.

Naime, on je obelodanio šokantnu informaciju o pobednici Elite, Aniti Stanojlović, što je izazvalo veliku pažnju javnosti.

- Uvek sam ja za sve u pravu, plasmani sve govore. Anita je zasluženo pobednila, narod je prepoznao neke stvari. Suština njene pobede je da svakome treba šansu, ona je to iskoristila - govorio je on na samom početku, a onda otkrio od koga očekuje izvinjenje u emisijama "Narod pita".

- Biće njih dosta, ali mislim da treba Ša.

Lepi Mića je obelodanio šok detalje o gospođi koja želi Aniti da pruži sve. 

- Jelena, iz Petrovca na moru, to je imućna starija žena, čuo sam se danas sa njom. Rekla da će Aniti da da sve što joj u životu treba. Danas smo se čuli, to je eksluziva, čak i plac za kuću hoće da joj da, toliko ju je zavolela - priznao je on za Pink.rs

"Anita Stanojlović ne voli žene"

Bivša rijaliti učesnica, Milica Veselinović, obelodanila je do sada nepoznate detalje o svojim cimerima. 

Naime, ona je najpre otkrila da ne misli da je Anita Stanojlović zaista bila sa Jovanom Tomić Matorom iz ljubavi, već da joj je samo prijao lagodan život koji joj ona pruža.

Anita

Foto: Ataimages

 

- Na početku rijalitija sa njihovim, njenim brakom, odmah sam rekla ili će da je prevari pre rijalitija, pa će da uđe i to će da se sazna ili će u rijalitiju. Međutim, devojka je uradila i jedno i drugo. To mene izluđuje. Sad da imaš novac, ićićemo bilo gde, pa ću te prevariti. Kad neko gleda samo džep. Anita ne voli žene. Aniti se svideo samo taj lagodan život – rekla je Milica za Hajp.

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading