Anita Stanojlović
Foto: Alo/Alo/ Nikola Todorović

Anita Stanojlović već mesecima uživa u ljubavi sa Anđelom Rankovićem, a njena veza je u centru pažnje pogotovo nakon pobede koju je odnela u Eliti 7.

Anđelo i Anita su započeli ljubav tokom protekle sezone rijalitija, a sada je otkriveno koliko je Ranković stariji od svoje izabranice. 

Anita je rođena 5. novembra 2003. godine, te su mnogi u šoku da ima nepunu 21 godinu.

Ipak, čini se da je veći šok činjenica da je Anđelo od nje stariji 11 godina, budući da je rođen 18. oktobra 1992. godine.

ANITA I ANĐELO NE MOGU OČIMA DA SE GLEDAJU

Ivan Marinković i Bojana Pavlović snimali su lajv preko društvenih mreža gde su govorili o svojim nekadašnjim cimerima Aniti Stanojlović i Anđelu Rankoviću.

Snimak je procureo, te postao viralan na društvenoj mreži Instagram. Marinković je pričao o snimanju emisije "Amidži šou" gde je, kako je naveo, moglo da se vidi da se Anita i Anđelo ne podnose.

- Isprozivao sam ovu k***velu. Znaš kakvi su Anđelo i Anita bili u Amidžiju? Ne mogu očima da se gledaju. Što nisi bila?  - ispričao je Ivan.

- Jaoj, što nisam bila. Morala sam da bežim, eto zašto nisam bila. Da li si lud? Imala sam paklenu noć - zažalila je Bojana javno hvatajući se za bradu.

- Anita i Anđelo kao dva debila. Držali se za ruke, a nisu mogli da gledaju jedno drugo, kao šatro, umorni su od svega - rekao je Ivan.

- Poslaću ti snimak kako se vređaju u Odabranima. Plakaćeš kada to budeš gledao - rekla je Bojana.  

 - Vidi, njih dvoje su u emisiji sedeli kod Amidžija kao kad bih ja morao da sedim sa Kačavendom. Njih dvoje ne mogu da se podnesu. I Kačavendu sam pobedio u igrici. To se snimalo za sledeću nedelju, tada će se prikazati - rekao je Ivan.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading