Stanislav Krofak
Foto: Alo/Nikola Todorović/Alo!

Kontroverzna učesnica Maja Marinković i Stanislav Krofak pomirili su se po završetku rijaliti programa "Elita", ali kako ističu, sada su u probnom periodu.

Stanislav Krofak ušao je u rijaliti "Elita" kao bivši dečko Mione Jovanović, a tokom njegovog učešća otkriveno je da ima ćerku Vanesu sa nekadašnjom partnerkom Emanuelom.

Po izlasku iz rijalitija, Stanislav se uputio u Zagreb i susret sa ćerkom je zabeležio i javno podelio.

Međutim, malo ko zna kako izgleda njegova bivša partnerka Emanuela.

Za Emanuelu svi kažu da je jako zgodna i atraktivna, ima tetovaže svuda po telo, a na neki fanovi na mrežama čak tvrde da je ona "bolja riba od Maje".

Ona se jednom prilikom usnimila uz veoma popularan zvuk iz "Zadruge", tj. svađe Marka Janjuševića Janjuša i Maje Marinković.

Na ovaj video snimak nije mogao da ostane imun Majin otac, Radomir Marinković Taki, koji ga je odmah podelio, i uz sve to uputio brutalnu poruku, a onda se naslednici javno obratio i poručio da je sama najjača i da momak dečko nije potreban.

- Niko nije gledao rijaliti, a svi su gledali. Ovo vam je bivša žena od Stanislava izgleda svima smeta Maja. Sad mi je jasno ko onu malu gasira da piše onakve čestitke i tako dalje. Svi igraju rijaliti Maki, drži se i samo jako sama si najjače - napisao je Taki uz snimak koji je podelio.

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading