Janjuš
Foto: ATA IMAGES/Foto: AtaImages

Marko Janjušević Janjuš, koji je nedavno završio svoj desetomesečni boravak u rijalitiju "Elita", odlučio je da provede kvalitetno vreme sa ćerkom Krunom.

Janjuš je na Instagramu podelio fotografiju na kojoj se vidi kako uživa sa Krunom u poznatom restoranu u Beogradu.

Marko Janjušević

Foto: Instagram

 

Posle burnih događaja u rijalitiju, Janjuš je naglasio da mu je najveća želja bila da što pre vidi svoju ćerku, te se trudi da svaki slobodan trenutak provede sa naslednicom.

Janjuš je i sam progovorio o ćerki nakon završetka Elite i priznao da se ne plaši njenog suda.

- Ja sam trenutno kod najboljeg druga, sad idem da se vidim sa ćerkom. Ne plašim se njenog suda, ona je pametno dete i voli me najviše na svetu. Pogrešio sam, ali to neće umanjiti njenu ljubav prema meni. Jedva čekam da se vidimo, biće mi još lakše. Znam da me ona neće pitati za Aneli. Sa Enom se nisam čuo. Ne znam šta ću joj reći, šta da kažem. Ona nema nikakve veze ni sa čim. Bili smo u dobrim odnosima, kakvi ćemo sad biti ne znam. Očekujem da budemo dobri zbog Krune. Mi ne želimo da budemo u ljubavnom odnosu. Imam poštovanje prema njoj. Ići ću kod mojih u Prijepolje uskoro, do tad ću biti sa Krunom u Beogradu. Više neću imati devojke, ostaću sam - rekao je Janjuš u emisiji "Premijera vikend specijal".

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading