Asmin Durdžić, Janjuš
Foto: Alo/Foto: Ilustracija

Drugoplasirana takmičarka Elite, Aneli Ahmić ušla je u rijaliti sa tvrdnjama da ju je tadašnji partner, Asmin Durdžić prevario sa Stanijom Dobrojević. 

Tokom učešća u Eliti, uplovila je u vezu sa Markom Janjuševićem Janjušem, čije dete je i abortirala zbog konstantnog neslaganja. 

Janjuš

Foto: TvPink

 

Aneli je često iznosila razne tvrdnje na račun bivšeg partnera, nakon čega bi Janjuš stao na njenu stranu i nastavio da javno proziva Durdžića. 

Asmin

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

Svi su se pitali šta će se desiti između njih dvojice kada Elita bude završena, a Janjuš je tokom prvog intervjua otkrio da nema Asminov broj i da ne planira da ga kontaktira. 

Ipak, izgleda da su se stvari nakon zajedničkog gostovanja sa Aneli Ahmić u emisiji "Narod pita" promenile, pa je tako na Instagramu osvanuo Asminov lajk na objavi Marka Janjuševića Janjuša. 

Janjuš

Foto: Printscreen/instagram

 

Aneli: "Razmišljam o Janjušu, ne o Asminu" 

Aneli je nakon nekoliko dana provedenih "na slobodi" otkrila u kakvim je odnosima sa Asminom Durdžićem, sa kojim ima ćerku Noru. 

 - Ne. Sa njim ću da razgovaram preko advokata. Nisam ga kucala, ne znam kako mu ide profil, nisam gledala ni njega, ni Staniju. On je za mene najgori čovek koji se pojavio u mom životu. Nisam još svesna da sam sa njim tri godine delila krevet. Ja sam mislila unutra da će nešto da se desi, a kad sam izašla ništa nisam gledala.

Da li bi Asminu i Staniji pružila ruku pomirenje zbog Nore? - glasilo je naredno pitanje.

- Ne. Ja o njima ne razmišljam, o Janjušu razmišljam šta se desilo, a o Asminu ne razmišljam ni sekunde - rekla je Ahmićeva za "Pink". 

BONUS VIDEO: 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading