Nenad Aleksić Ša
Foto: Printscreen/Foto: Youtube/Printscreen

Miona Jovanović i Stanislav Krofak sinoć su se suočili u emisiji "Narod pita". Noć je bila jako burna, a sada se oglasio i reper Nenad Aleksić Ša koji je otkrio da li je nešto zamerio svojoj devojci.

- Miona me je oduševila, najiskrenije. Na sve one uvrede onih isfrustriranih baba nije odgovarala pogrdno nego šmekerski kako joj i priliči, sve vreme podignute glave bez obzira na sve što joj je izrečeno. Stvarno sramota za pojedine koji su zvali, leče svoje frustracije na mladoj devojci i ne gledaju u svoje dvorište, užas, čak imaju i totalno iskrivljenu sliku o svemu i komentarišu i više nego nerealno. Njoj opet kažem skidam kapu za držanje i apsolutno nemam ništa da joj zamerim - rekao nam je Ša, a onda je prokomentarisao i Stanislava, koji je sinoć tokom programa uživo pokazao poruke koje mu je Miona slala pre nego što je ušla u "Eliti":

Miona Jovanović

Foto: TVPink

 

- Što se njega tiče videlo se da želi komunikaciju sa njom, nije dobio povratnu. Pogled ka njoj konstantan i to pokazivanje poruka je samo nedostatak argumenata i bezuspešan pokušaj prebacivanja krivice na nju. Nemam šta posebno da kažem i da dodam, Miona je sinoć sve lepo rekla - zaključio je reper za Pink.rs.

Komentari su se samo nizali, a mnogi ističu da on nema prava da ovakve reči izgovara i da ljudima određuje šta će oni pričati.

- "Neka ga je sramota i stid godina", "Šta on bre zamišlja", "Neka gleda svoj život i karijeru koja je doživela sunovrat", "Nije svestan gde je šupalj" - žestoko su mu uzvratili fanovi Elite.

"Ne želim Ša da rodim decu"

Mione Jovanović je u jednom trenutku, u toku emisije, otkrila da neće raditi na detetu sa Ša, te je jasno podržala rečenicu njenog brata koji je zamolio da nikada ne dopusti da joj Nenad Aleksić Ša napravi dete.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading