Stanislav i Maja
Foto: Printscreen/Foto: PrintScreen/Zadruga Official

Učesnik Elite i MMA borac Stanislav Krofak Pantera je u Eliti najavio operaciju nosa, a doktora koji će je izvesti, preporučila mu je Maja Marinković.

Stanislav je juče operisan, a danas je objavio fotografiju iz bolničkog kreveta i mnoge zabrinuo zbog otoka.

Sada se Stanislav oglasio za Pink.rs i otkrio kako je prošla operacija i da li se operisao kod Majinog doktora.

Stanislav Krofak

Foto: Printscreen/instagram

 

- Gotova je operacija, lakše mi je nego što je bilo prvi put kada sam operisao. Doktor mi je rekao da je složio i izgled i disanje, tako da smo i doktor Milivojević i ja zadvoljni kako izgleda sve - rekao je Stanislav.

Inače, dr Dragan Milivojević je čuveni plastični hirurg i već je dobio nadimak "Majin doktor", a kako izgleda kad mu je starleta pacijent, rekao je jednom prilikom za domaće medije. 

- Kad dođe Maja Marinković, kao i svaka druga devojka... Da vam kažem, većina mojih pacijenata, postaju sa mnom veliki prijatelji. Pre toga, sam Maji radio sitne korekcije, ja ne volim da pričam o tome. Kad dođe, ona je odličan lik, drugar jedna, jedna je u Zadruzi, druga je kad je mimo Zadruge. Ona je sa mnom kao moje dete, tako se i ponašam prema njoj, kao što sam operisao moju ćerku, tako sam operisao i nju. Ispričamo se, bila je pre godinu dana, bio je kratak period, ja sam joj rekao da ne može sad da radi uvećanje zadnjice, jer ulazila je za sedam dana. Maju sam tada odbio, jer ona ne može da se iskontroliše... To je najbolje fora, da se obori sedište, pa legne tako - ispričao je plastični hirurg za Red TV.

Stanislav priznao da se pomirio s Majom!

Rijaliti učesnik i MMA borac Stanislav Krofak priznao je u kakvim je odnosima sa starletom Majom Marinković.

Dosta se o tome spekulisalo, a on je priznao da je ipak došlo do pomirenja između njih i da su ponovo upostavili komunikaciju.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading