Jovana Tomić Matora
Foto: Printscreen/Foto: Youtube/Printscreen

O burnom razvodu rijaliti učesnica Jovane Tomić Matore i Anite Stanojlović priča se već mesecima, a sve je krenulo nakon što je, još u Eliti 7, otkriveno da je Anita flertovala i prevarila Matoru sa Tiktokerkom Matom Car, poreklom iz Hrvatske.

Opšti haos je nastao tada, Matora je doživela nervni slom i zaurlala iz sveg glasa želeći da se ta farsa sa Anitom završi što pre, ali precedura razvoda, naročito zbog činjenice da je brak sklopljen u Crnoj Gori, gde su dozvoljena istopolna partnerstva, je veoma komplikovana.

Jovana Tomić Matora

Foto: Youtube/Printscreen

 

One su pred sam kraj Elite 7 potpisale papire, a odmah nakon potpisivanja istih krenulo je da se spekuliše šta će kome pripasti, budući da je Jovana u više navrata isticala kako je upravo ona Aniti sve obezbedila i za to isto venčanje iskeširala oko 50.000 evra.

Sada se pojavila i informacija kako će Jovana na sudu podneti zahtev za polovinu Anitine nagrade u Eliti 7, budući da je osvojila prvo mesto, gde se takođe navodi da je pobedu odnela zahvaljujući njihovom braku i medijskoj zastupljenosti.

Kako bismo proverili šta je od ovoga sve tačno, kontaktirali smo blisku osobu Matoroj, koja nam je otkrila pravu istinu, ali i nove detalje njihovog razvoda.

Jovana Tomić Matora

Foto: Youtube/Printscreen

 

- Ma to ništa nije istina. Mi iz Jovaninog okruženja vrlo dobro znamo šta se tu sve dešavalo i pre rijalitija, ali nismo hteli da se oglašavalo da njoj ne pravimo problem - iskrena je bila njena prijateljica, koja nije htela da joj se ime javno objavljuje, te dodala:

- Jovani ne treba ništa više od Anite. Čak je odbila i zahtev advokatice, da ona (prim.aut. Anita), plati pola troškova razvoda, već je Matora odlučila sve sama da pokrije, a govorimo o ozbiljnoj sumi novca. Želi da ostavi ceo taj period iza nje i da je ništa više ne veže za bivšu, zbog toga je i donela takvu odluku - iskrena je bila Matorina prijateljica za Alo!.

Anita dobija pretnje

Anita Stanojlović otkrila je da je žrtva sajber nasilja.

Stanojlovićeva se oglasila na svom Instagram profilu gde je otkrila da se određeni Tiktok nalog lažno predstavlja njenim imenom.

- Želim sve da vas obavestim da se ovaj lažni profil na Tiktoku predstavlja kao ja, vređa ljude, piše svašta i vređa Rome. Nikada nisam uvredila romsku zajednicu, a osoba koja stoji iza ovoga mi pravi velike probleme zbog kojih dobijam preteće poruke - napisala je Anita.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading