Aneli i Asmin
Foto: Printscreen/PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Iako je Elita 7 završena pre skoro mesec dana, bivši partneri Aneli Ahmić i Asmin Durdžić, koji su sve vreme tokom rijalitija ratovali - ona iz "bele kuće", on iz stvarnog sveta - ne prestaju da se svađaju.

Gotovo svakodnevno jedno drugo optužuju za sve i svašta. Aneli je nedavno za domaće medije izjavila:

- Nori ni ne treba tata monstrum, kratko i jasno. Nora ima mamu koja joj je sve u životu omogućila i koja će joj omogućiti. Nagrada je samo nagrada, ali nemoj zaboraviti da sam zaradila i svoj honorar - poručila je Aneli Asminu, a onda se oglasio i on.

Nora i menadžer

Foto: Alo/ilustracija

 

- Ja monstrum, a ti htela da se baciš s detetom sa terase još dok sam bio s tobom i davao ti sve što imam u životu? Zmijurino, ne palacaj jezikom, ne prosipaj otrov i ne izazivaj me. Tebe sam štedeo ovih meseci dok su me tvoja sestra i majka najstrašnije pljuvale, ali sad si izašla, pa pazi šta pričaš. Nora će sama videti ko joj je majka što je ostavila deset meseci i jahala u rijalitiju do plafona i tako zaradila. Baš se namučila, još postala poznata po abortusu - istakao je za Pink rs. Durdžić.

Asmin prati svaki korak Aneli Ahmić!

Anela Ahmić je obavila lajv uključenje na svom Instagram profilu, gde je sa svojim fanovima podelila utiske nakon završetka emisije „Elite“.

U jednom trenutku, svi su bili iznenađeni kada se pojavio njen bivši partner Asmin Durdžić, što su njeni obožavaoci odmah zabeležili.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading