Milena Kačavenda
Foto: Printscreen/Foto: TvPink

Tokom gostovanja u emisiji ,,Narod pita" u kojoj su gostovali Ivan Marinković, Aneli Ahmić i Milena Kačavenda, došlo je do žučne rasprave između Ivana i Milene.

Ivan je provocirao Milenu zbog zdravstvenih problema o kojima je pričala tokom boravka u rijalitiju, a posle emisije je u nameri da je dodatno ponizi, objavio fotografiju s njenog lečenja. 

- Izdrži kralju pored svemirca - napisao je u objavi uz tu fotografiju Marinković, a onda je Milena, upitana da to prokomentariše, osula drvlje i kamenje na njega, ali i na njegovu još uvek zakonitu suprugu Jelenu.

- Ta seljačina me ne interesuje...Ako misli da mrsom**i, ja sam spremna. Čujem da je sa onom Bojanom Krezavom nešto pričao na TikToku, slali su mi ljudi, donosi neke dokaze. Ma, toliko me to brine, brinem se da me ne sačeka Pentagon ili FBI-aj na Pinku - ironično je rekla Milena, pa se dotakla i Jelene:

- Znači od dva gora, dva najgora kretena. Obično upoznaš neki par, pa ti odvratna ona ili on. Ovako da su oboje dva totalna idiota, to skoro nisam videla. Zato mi je žao što su se razišli, sumnjam da će naći takve partnere ponovo.

Na kraju je istakla kako je okareterisala Jelenu.

- Ona mi je takođe ogavna, vidim pljuje me, onda dođe u "Narod pita"... Šta da kažem? Okaraketirasala sam je kao ološ i odron - zaključila je Kačavenda.

Kačavenda ostala bez miliona!

Milena Kačavenda je bila gošća u emisiji "Narod pita" gde je govorila o svom učešću, odnosu sa bivšim cimerima, ali i odgovarala na pitanja gledaoca. 

 

BONUS VIDEO:

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading