policija
Foto: Shutterstock/Foto: Shutterstock

Prema izveštajima medija, bivši učesnik rijalitija "Zadruga" i pevač Adam Labunski, zajedno sa svojim ocem Ibro Labunskim, našao se u centru porodičnog skandala. Izvori navode da je Adam navodno napao muškarca za kojeg se sumnja da je ljubavnik Ibrove partnerke.

Prema informacijama, muškarac je potegao nož na Adama tokom incidenta, zbog čega je slučaj prijavljen policiji i biće podneta privatna tužba.

Slučaj je trenutno pod istragom.

POZNATI PEVAČ ZATEKAO OČEVU DEVOJKU SA DRUGIM! Skandal neviđenih razmera, prebio ga od batina, spominje se crna magija

Printscreen

 

- Adam i Ibro su neplanirano stigli kod Ibrove devojke gde su je zatekli kako pije kafu sa nepoznatim momkom. On je sve vreme potencirao kako je ona njegova, na šta je Adam iz besa krenuo prema njemu. Taj njen ljubavnik je čak počeo da preti nožem zbog čega je Adam nasrnuo na njega, te ga prebio i zatvorio mu oba oka. Na licu mesta je odmah stigla policija, tako da su sad podnešene krivične prijave. Ta žena je inače učiteljica i zaista joj ne priliči da kvari sebi ugled takvim aferama. Ona ima problem sa štitnom žlezdom, pa su joj možda podivljali hormoni, drugo objašnjenje nemam. Možda je i pod neko magijom nikad se ne zna, jer se žena do sada uopšte nije ponašala tako - otkrio je izvor.

POZNATI PEVAČ ZATEKAO OČEVU DEVOJKU SA DRUGIM! Skandal neviđenih razmera, prebio ga od batina, spominje se crna magija

Foto: Nikola Todorović

 

Podsetimo, Adam Labunski stekao je popularnost kao takmičar u "Pinkovim zvezdama" i kasnije se pojavio u "Zadruzi 6", gde je bio poznat po čestom pevanju i sukobima sa drugim učesnicima, uključujući žestok okršaj sa Mikijem Đuričićem.Alo/Pink

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading