Elita 8
Foto: Alo/Foto: Ilustracija

Vladimir Tomović bio je jedan od omiljenih rijaliti učesnika, a brojni ljubitelji ovog televizijskog formata s nestrpljenjem iščekuju da ga ponovo vide pred kamerama.

Iako se u poslednjem periodu povukao iz javnog života, izvor blizak Tomoviću tvrdi da postoji šansa da se jedan od najpoželjnijih neženja vrati u Belu kuću.

- Vladimir je u rijalitiju prošao sito i rešeto i bila mu je potrebna pauza. Posvetio se sebi, porodici i biznisu za koji već svi znaju, te pomislio da je spreman da se vrati pred kamere. I dalje je u pregovorima s porodicom, koja nije oduševljena idejom da ponovo budu razdvojeni. Još uvek nije doneo konačnu odluku, ali prema onome koliko ga poznajem, verujem da će odgovor biti potvrdan - rekao je za Alo! izvor blizak Vladimiru.

Izvor nam je otkrio i da je danas važan dan za nekadašnjeg rijaliti učesnika, te da će povod iskoristiti na najbolji način.

- Vladimiru je danas rođendan i planira da ga proslavi u krugu porodice i prijatelja. Imao je ideju da, kada sve bliske ljude okupi na jednom mestu, popriča sa svima njima, te donese konačnu odluku kada čuje svako mišljenje. Lično smatram da je bio jedan od kvalitetnijih igrača i da nadolazećoj sezoni treba takav takmičar. Šta će biti na kraju, videćemo jako brzo - zaključio je izvor za Alo!.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading