Stanija Dobrojević
Foto: Alo/Foto: PrivatnaArhiva

Maja Nikolić je, gostujući u jednoj emisiji na Red televiziji, žestoko oplela po Staniji Dobrojević.

Pevačica i rijaliti učesnica nije imala lepe reči, a poznat je i njihov sukob od pre nekoliko godina, kada je Maja optužila Staniju da je imala intimne odnose sa njenim prijateljima, i to za 500 evra!

Maja Nikolić

Foto: Ataimages

 

Maja se sada dotakla svojih bivših cimera sa Farme, među kojima je bila i Stanija, te je i ovoga puta bila brutalna.

- Uvek Tamara Đurić, kakva Stanija. Volim ljude koji koriste mozak, Stanija je poznata po tverkovanju i zadnjici. Kad se spomene Stanija odmah se pomisli na zadnjicu - rekla je Maja u emisiji "REDakcija".

Stanija i Maja u Farmi 8

Kristijan Golubović i Stanija Dobrojević suočili su se nakon mnogo godina u emisiji, najavljujući svoje učešće u novoj sezoni Farme.

Njihov odnos je prošao kroz različite faze, od ljubavi do mržnje, ali su sada oboje izrazili želju da zakopaju ratne sekire i podrže jedno drugo u novom projektu.

- Želim da vidim kako će da izgleda taj projekat, pošto, kako sam načula, razlikuje se od onog u kom sam ja učstvovala. Sada rijaliti mnogo dugo traje, nekada je bilo 3-4 meseca, sebi sam mogla da priuštim taj luksuz da uđem u rijaliti, a deset meseci baš da uđem... To mi više obaveze i život ne dozvoljavaju. Nadam se da će biti interesantno, sve najlepše godine mladosti i naivnosti sam ostavila baš na "Farmi". To je deo moje duše, uvek imam setu na tu "Farmu". Radujem se novom projektu, jedva čekam da vidim kako će sve to da izgleda - rekla je starleta. 

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Dino

19.09.2024 22:38

Ma mozete da joj pljunete pod "prozor"Stanija je jedna i neponovljiva