Sloba Radanović
Foto: Alo/Foto: Alo.rs

Jovan Pejić Peja i Ivana Keneški sinoć su se povukli u dvorište Bele kuće, gde su razgovarali o njegovoj majci, poznatoj pevačici Zlati Petrović.

Tokom razgovora, Peja je istakao koliko se njegova majka trudila i borila kroz život kako bi obezbedila sebi i njemu finansijsku stabilnost, što ga čini izuzetno ponosnim.

Jovan je takođe otkrio da je Zlata veoma štedljiva, često kupuje stvari na akciji, ali da ne štedi kada je u pitanju muzika.

Jovan Pejić

Printscreen

 

Jednom prilikom je velikodušno izdvojila značajnu sumu novca za Aleksandru Prijović.

- Zamisli radiš tri dana, a spavaš sat vremena. I onda kad shvatiš to, onda treba da poštuješ to kada si mlad. Ja sam rekao koliko puta da keva otpeva par pesama i uzme preko 5000 evra, dok se drugi ljudi muče. Ustvari nije tako. Žena ode i spava na aerodromu da ne bi platila hotel, da ne troši pare. Onda uđe u prodavnicu i kupi stvari na akciji, a može da kupi šta god poželi, ali zato i ima. Da ne radi tako ne bi ni imala - rekao je Peja.

- Znači zna da sačuva pare - rekla je Ivana.

- Zna, ali zna i da da. Sećam se Prijovićka peva za slavu, ona vadi 5000 evra i daje na muziku. Ja kažem: "Dobro majka je*ote, meni nećeš da kupiš soni, a daješ toliko na muziku." Ona meni kaže: "Ti da ćutiš, ja sam to zaradila i ja ću i da potrošim." Sad kad razmislim svaka joj čast, znala je i koliko da da i koliko da potroši. Onda tako učiš u životu, to je neka vrsta škole - rekao je Peja.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading