Zola
Foto: Alo/Foto: Ilustracija

Miljana Kulić, aktuelna učesnica "Elite", otkrila je u rijalitiju da je trudna s Lazarom Čolićem Zolom.

Rijaliti učesnica je juče napustila "Elitu" kako bi otišla na ginekološki pregled, gde je saznala da ima rizičnu trudnoću, a potom je žestoko oplela po Zoli.

U međuvremenu, Čolić se oglasio iz Švajcarske putem Instagrama, poručivši da je upoznat sa njenim stanjem, ali da ga Kulićeva ne interesuje i da zatvara tu temu, a potom je otkrio i da su imali poziv.

- Javio se, pružio podršku, stao iza svega, kao i uvek. Čuli se ponovo privatno uz molbu i pružio sam maksimalnu podršku i privatno. Izvinjavam se što nisam bio u mogućnosti da poletim u Šimanovce, ali nakon onih reči od sinoć me apsolutno ništa više ne zanima, osim trudnoće, iza koje ću uvek da stanem, ali to je sve od mene. Odnos sa njom me ne zanima. Pozdrav od Zolandera - poručio je Zola.

Zola

Foto: Instagram

 

"Zola šeta pudlice, radi kao žigolo"

- Ja sam lupala na vrata i rekli su mi da mi je naglo HCG pao, onda sam otišla kod ginekologa i rekao mi je da je trudnoća jako rizična i da sumnja da je vanmaterična. Ja sam se uplašila jer je rekao da je rizična operacija zbog toga što sam operisala želudac i slezinu. Nakon toga sam otišla u drugu kliniku i jedna žena mi je rekla da idem obavezno da prekinem trudnoću jer je videla u Švajcarskoj da on šeta pudlice devojkama i da je tamo žigolo. Ja se šokirala, skroz se ošamutila, odlazim kod ginekologa daje mi progesteron i vraćam se ovde sada i razmišljam - rekla je Miljana.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading