Miona i Ša
Foto: Printscreen/PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Miona Jovanović i Nenad Aleksić Ša ušli su zajedno u Elitu 8. 

Jovanovićeva je i ove sezone javno obećala da neće biti intimna pred kamerama, a sada se pojavio snimak njihove vrele akcije. 

Miona Jovanović i Nenad Aleksić Ša su bili primećeni kako razmenjuju nežnosti ispod pokrivača, što je izazvalo burne reakcije kod ostalih učesnika rijalitija.

Njihova bliskost i intimnost su postali glavna tema razgovora među ukućanima. 

Mina: "Ša gleda samo sebe"

Nekadašnja prijateljica Nenada Aleksića Ša, Mina Vrbaški, gostovala je u emisiji "Pitam za druga", gde je nikad brutalnije komentarisala ponašanje repera:

- On gleda samo sebe, samoživ je, bezobrazan je, nema osećaj da to nekoga boli, kao što je mene bolelo, njega očito nije bilo briga. Koliko sam stvari krila i kada su bile devojke tu i neke veze. Nije varao Vanju, bila je neka scena kada smo bili da se tetoviramo. Nisam imala kako da odem kući, ostala sam jako dugo da se tetoviram i ja sam pitala Vanju: "Je l' problem da me Ša odveze?", ona je rekla da nije. Kada se to desilo, ja sam otišla do njega, a on mi je rekao: "Ne mogu, evo ti 50 evra, pravi mi haos i problem", kao tukli su se. Problem je ja mislim u njemu - prokomentarisala je Mina.

BONUS VIDEO: 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading