Milica Veličković
Foto: Printscreen/Foto: Youtube/Printscreen

Milica Veličković ispratila je u Elitu 8 verenika Borisava Terzića Terzu koji je, nakon samo tri dana, krenuo da muva cimerku Sofiju Janićijević. 

Nakon flerta koji je jasno prikazan na televiziji, Milica je odmah prelomila i javno ostavila Terzu. 

Veličkovićeva se svakodnevno susreće sa ljudima koji razumeju njenu poziciju, ali ima i fanatika koji je i u ovom stanju napadaju. 

Milica i Terza

Alo

 

Kako tvrde domaći mediji, Milici je dosta teško, svakodnevno dobija pažnju svoje porodice koja joj pruža podršku o ovim teškim trenucima, ali u suštini je svesna da mora da se bori za bebu i sebe. 

Milica i Terza

Alo

 

- Milici je baš teško, ne ono loše, ali zna da zaplače, jer je ona jako emotivna, naročito sada kada je trudna, jer ne kaže džabe naš narod, drugo stanje. Misli sve vreme na bebu, da samo bude sa tim u redu, što i jeste najbitnije. Naravno da prati sve strimove, svaki snimak, porodica svakodnevno brine o njoj, ali je ona jaka devojka, ona će sve ovo podneti stojički, kako kažu naše babe, jedan se otegao drugi se protegao, bitno je da bebica bude u redu, pa kada se porodi, sve će biti drugačije - rekao je izvor, pa dodao: 

- Ima i onih fanatika koji je napadaju, da je ovakva, onakva, da Bora ništa nije uradio, da drami, ali mislim, baš bih pitala njih da su se našli u njenoj koži. To ne poželeti nijednoj devojci da se desi - otkrio je izvor za "Republiku". 

BONUS VIDEO: 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading