Mima i Uroš
Foto: Printscreen/PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Milana Mima Šarac sinoć je poželela da napusti rijaliti. 

Ona je sedela kod rol vrata, a onda joj je prišao Uroš Rajačić kako bi pokušao da je smiri i da je ubedi da ostane u Eliti. 

Mima je Urošu, sa kojim je pre nekoliko dana uplovila u odnos napravila ljubomornu scenu jer ga je videla kako sedi sa zadrugarkom na krevetu. 

Nakon toga učesnica Elite odlučila je da čeka da se kapija otvori kako bi napustila imanje, ali Uroš je pokušao da je urazumi.

Mima i Uroš

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

- Ja sam ti samo rekao da se iskuliram pola sata. Kakvoj kući da ideš zbog mene, a sa mnom si tri dana? Kakva sr*nja se tebi dešavaju?  - ispitivao je Rajačić.

- Ne mogu da podnesem da mi se stalno dešavaju sr*nja. Svaki put ispadnem budala - jecala je Mimas.

Mima i Uroš

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

- Nemoguće da si toliko slaba. Šta ti je? Kakvoj kući? Ajmo zajedno, evo i ja ću da idem. Uzmem jaknu i patike, tebi i meni i idemo zajedno. Pričaj konkretno, zbog čega si sad ispala budala? Idemo, guramo i trpimo i to je to. Lakše mi se sa muškarcem da se posvađaš. Ja sam ispao budala pre tebe što sam uradio šta sam uradio sa njom, sad si ti što si uradila šta si uradilla i šta sad. Evo ako te dira Bebica, ja ću ga razvaliti. Ja tebe ne teram od sebe, samo hoću da razmislim jer vidim da se pripremaju problemi. Ša mi je rekao da svake godine imam nekog ludaka na glavi. Da li ćeš zbog toga da plačeš? Razumem da se loše hoćeš. Hoćeš ja da dignem vrata, da odemo zajedno kući? Evi ne treba nam niko, razvlaiću ovo i idemo, niko ništa ne treba da nam otvara. Nemoj da si toliko slaba. Na prvu glupost si došla ovde da čekaš da se otvori kapija. Ja sam ti i prvog dana rekao ako ćeš da mi ljubomorišeš da ne može nijedna devojka da mi se obrati, onda smo u problemu i razvaliće nas ovde kao kante - dodao je Uroš.

Mima i Uroš

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

- Ti ljudima daješ za pravo da govore da se ti muvas sa onom malom, ja sam ušla, a vi ste na krevetu sedeli i pričali - rekla mu je Mimas.

- Rekla si da te drugi ljudi ne zanimaju. Nemoguće da i ti nisi normalna - poručio je on.

- Sve mi se skupilo - rekla je Mima.

BONUS VIDEO: 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading